-
کارت ما وساعت کار
جمعه 1 اسفند 1399 21:42
صبح: ساعت: 5:30الی10 حلیم وعدس-آش شله قلمکار-باقلا- بعدازظهر : ساعت: 17 الی 22:30 شب آش شله قلمکار -آش رشته -حلیم وعدس -حلیم بادمجان -خوراک لوبیا-باقلاودرماه مبارک رمضان قلقل هم داریم
-
ضرب المثل های آش
چهارشنبه 28 فروردین 1398 01:12
ریشه ضرب المثل های ایرانی : آشی برایت بپزم که یک وجب روغن رویش باشد !!!! ... آش کشک خالته، بخوری پاته، نخوری پاته کاسه داغتر از آش (ضرب المثل) آش نخورده ودهن سوخته «همین آش است و همین کاسه» آش همان آش است و کاسه همان کاسه! آش دهن سوز نبودن آشپز که دو تا شد، آش یا شور است یا بی نمک! آشی برای کسی پختن آش خوب باشد کاسه...
-
آش وحلیم فقط آش وحلیم صداقت اهواز
چهارشنبه 17 آبان 1396 23:58
آش شله قلمکار یا آش [آبادان]وحلیم ،در خوزستان بدین خاطر معرف شده چون کفیت پخت آن بالا می باشد درتمام شهرهای ایران که سفر کنید میبنید که رستوران یا چلوکبابی ها در کنار کار خود مقدار کمی {قابلمه کوچکی}آش قلمکارو حلیم دارند ولی در شهرهای خوزستان یک مغازه با چند دهنه ودارای دیگ های زیادی 8تا 10 دیگ فقط مختص همین شغل...
-
خواص آش رشته
دوشنبه 3 اسفند 1394 01:29
آش رشته یکی از آشناترین آشهای ایرانی است که علاوه بر وجه سنتی آن در بسیاری از مراسم مذهبی به عنوان خوراک از آن استفاده میشود. آشی که تقریبا در تمام مناطق ایران از آن استفاده میشود و جایگاه خاصی در وعدههای غذایی گوناگون و فصول متفاوت سال دارد. این آش از استفاده به عنوان عصرانه و ناهار گرفته تا استفاده در سفرههای...
-
همه چیز درباره حلیم
دوشنبه 3 اسفند 1394 00:35
آش و حلیم، دو غذای سنتی محبوب و خوشمزه که از سال های دور جایگاه ویژه ای در سفره مردم سرتاسر ایران دارد و همچنان یکی از محبوب ترین انتخاب های ایرانیان است. حلیم غذایی کامل تهیه شده از گوشت گوسفند یا گوشت گوساله در بلغور گندم است که با چاشنی های شیرین و معطر نوش جان میگردد، اما آش دنیای بینهایتی برای خود دارد. هر گوشه...
-
آش و حلیم صداقت در اهواز
یکشنبه 2 اسفند 1394 22:39
-
آش کشک خالته، بخوری پاته، نخوری پاته
پنجشنبه 1 بهمن 1394 01:33
آش کشک خاله! آش شله قلمکار است! توضیح: این مثل داستانی دارد؛ میگویند ناصرالدین شاه قاجار ، نذر داشت که سالی یک روز- آن هم در فصل بهار- به شهرستانک یا سرخه حصار (از نواحی خوش آب وهوای اطراف تهران) برود؛ در این روز خاص، به دستور او، دوازده دیگ آش بار میگذاشتند. مواد این آش، شامل چهارده رأس گوسفند و مقدار زیادی حبوبات...
-
ریشه ضرب المثل های ایرانی : آشی برایت بپزم که یک وجب روغن رویش باشد !!!! ...
پنجشنبه 1 بهمن 1394 01:28
آشی برایت بپزم که یک وجب روغن رویش باشد که کنایه است از اینکه برایت نقشه شومی کشیده ام و حالت را می گیرم. توی کتاب «سه سال در دربار ایران» نوشته دکتر فووریه٬ پزشک مخصوص ناصرالدین شاه مطلبی نوشته شده که پاسخ این مسئله یا این ضرب المثل رایج بین ماست. او نوشته : ناصرالدین شاه سالی یکبار (آنهم روز اربعین) آش نذری میپخت و...
-
آش نخورده ودهن سوخته
پنجشنبه 1 بهمن 1394 01:15
هیچ میدانید ضرب المثل ها ازکجا وچگونه بوجود آمده اند ؟ آیا می دانید مفهوم اصلی ضرب المثلها چیست ؟ آیا تابه حا ل این ضرب المثل را شنیده اید که : آش نخورده ودهن سوخته پس ....... در زمانهای دور، مردی در بازارچه شهر حجره ای داشت و پارچه می فروخت . شاگرد او پسر خوب و مودبی بود ولیکن کمی خجالتی بود. مرد تاجر همسری کدبانو...
-
((حلیم و دارچین))12 خاصیت فوقالعادهی دارچین
پنجشنبه 1 بهمن 1394 00:41
دارچین سرشار از مواد معدنی مورد نیاز بدن از جمله منگنز، آهن و کلسیم و همچنین فیبر میباشد. در ادامه به 12 مورد از این خواص اشاره میکنیم... دارچین یکی از مواد غذایی و چاشنیهای قدیمی و معروف است که به دلیل طعم و عطر مطبوعش، در غذاهای ما ایرانیها نیز بسیار استفاده میشود اما این ماده غذایی علاوه بر طعم و عطر، خواص...